Groenvoorziening en onderhoud bungalowparken op Texel

Hooijschuur Groen is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van recreatiebungalows en bungalowparken op Texel. Wij verzorgen graag de groenvoorziening en het tuinonderhoud bij bungalowparken en vakantieparken op het eiland. Daarnaast is het ook mogelijk om onze diensten in te schakelen voor andere onderhoudswerkzaamheden op vakantieparken.

Groenvoorziening bij bungalowparken en vakantieparken

Wij hebben veel ervaring met het groenonderhoud en tuinonderhoud bij vakantieparken. We beschikken over eigen materieel dat ons hierbij uitkomst biedt. Naast onderhoudswerkzaamheden kun je bij ons bedrijf ook terecht voor de aanleg van een tuin of groenvoorziening.

 

Beheer en onderhoud van bungalows

Tevens kun je bij Hooijschuur Groen terecht voor een kleine klus of onderhoudswerkzaamheden. Wij verzorgen bijvoorbeeld bestrating en het timmerwerk, maar wij kunnen ook het complete beheer van uw bungalowpark verzorgen.

Vrijblijvende offerte

Voordat we aan de slag gaan, maken we eerst een heldere offerte waarin de werkzaamheden duidelijk omschreven worden. In ons online offerteformulier kun je alvast globaal je wensen aangeven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Vul het offerteformulier in Offerteformulier

Bestrating

Hooijschuur Groen is een ervaren partij op het gebied van (sier)bestrating. Je bent bij ons bijvoorbeeld aan het juiste adres voor het bestraten van een oprit, tuin of terras. We hebben ervaring met diverse soorten bestrating en kunnen ook grotere oppervlakten voorzien.

Meer over bestrating Meer over bestrating

Timmerwerk

Naast groenvoorziening en bestrating verzorgen wij ook graag jouw timmerwerk. Je kunt ons inschakelen voor diverse soorten timmerwerkzaamheden. We leveren maatwerk en denken altijd mee om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?  

Meer over Timmerwerk Lees meer