Groenonderhoud Texel

Ook voor groenonderhoud op Texel ben je bij Hooijschuur Groen aan het juiste adres. Wij verzorgen al tientallen jaren divers groenonderhoud. Denk aan openbaar groen en groot groenonderhoud (natuurgebieden).

Openbaar groen

Het onderhoud van openbaar groen is belangrijk. Zeker op Texel willen we natuurlijk dat onze openbare groenvoorzieningen netjes onderhouden worden en er verzorgd uitzien. Hooijschuur Groen verzorgt dit onderhoud graag. We werken bijvoorbeeld voor de Gemeente Texel en zorgen ervoor dat diverse groenvoorzieningen op het eiland netjes worden verzorgd.

 

Groot groenonderhoud

Ook voeren we diverse werkzaamheden in groot groenonderhoud uit. Denk hierbij aan onderhoud in natuurgebieden. Zo verzorgen we bij de Horsmeertjes bijvoorbeeld het maaiwerk rond wandelpaden en het onderhoud van de uitkijkposten. Daarnaast voeren we voor Staatsbosbeheer diverse werkzaamheden uit in de Slufter.  

Vrijblijvende offerte

Voordat we aan de slag gaan, maken we eerst een heldere offerte waarin de werkzaamheden duidelijk omschreven worden. In ons online offerteformulier kun je alvast globaal je wensen aangeven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Vul het offerteformulier in Offerteformulier

Bestrating

Hooijschuur Groen is een ervaren partij op het gebied van (sier)bestrating. Je bent bij ons bijvoorbeeld aan het juiste adres voor het bestraten van een oprit, tuin of terras. We hebben ervaring met diverse soorten bestrating en kunnen ook grotere oppervlakten voorzien.

Meer over bestrating Meer over bestrating

Timmerwerk

Naast groenvoorziening en bestrating verzorgen wij ook graag jouw timmerwerk. Je kunt ons inschakelen voor diverse soorten timmerwerkzaamheden. We leveren maatwerk en denken altijd mee om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?  

Meer over Timmerwerk Lees meer