Tuinaanleg Texel

Hooijschuur Groen is een betrouwbare en professionele partij op Texel voor de aanleg van tuinen. Jouw tuin is onze passie!

Een mooie tuin

Onze vakkundige hoveniers hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg. Van een kleine achtertuin of -voortuin tot een groot perceel en van een bestaande tuin tot een nieuwbouwtuin: het is allemaal mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van jouw tuin!
 

Tuinontwerp

Voordat we kunnen beginnen met het aanleggen van jouw tuin, is het belangrijk dat het ontwerp en het budget duidelijk vastgelegd zijn. Heb je hulp nodig bij het maken van een tuinontwerp? Neem gerust contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Voordat we aan de slag gaan, maken we eerst een heldere offerte waarin de werkzaamheden duidelijk omschreven worden. In ons online offerteformulier kun je alvast globaal je wensen aangeven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Vul het offerteformulier in Offerteformulier

Bestrating

Hooijschuur Groen is een ervaren partij op het gebied van (sier)bestrating. Je bent bij ons bijvoorbeeld aan het juiste adres voor het bestraten van een oprit, tuin of terras. We hebben ervaring met diverse soorten bestrating en kunnen ook grotere oppervlakten voorzien.

Meer over bestrating Meer over bestrating

Timmerwerk

Naast groenvoorziening en bestrating verzorgen wij ook graag jouw timmerwerk. Je kunt ons inschakelen voor diverse soorten timmerwerkzaamheden. We leveren maatwerk en denken altijd mee om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?  

Meer over Timmerwerk Lees meer