Tuinonderhoud Texel

Heb je een grote tuin of ben je niet in staat om het tuinonderhoud van jouw tuin zelf te doen? Hooijschuur Groen biedt uitkomst. Wij verzorgen graag tuinonderhoud op Texel.

Tuinonderhoud advies

Regelmatig tuinonderhoud is nodig voor een optimale en gezonde bloei en groei. Wie wil er immers niet het hele jaar door genieten van een mooi verzorgde tuin? Door de zilte zeelucht op Texel vergt het tuinonderhoud op het eiland vaak net wat meer expertise en aandacht. Wij geven graag advies!

 

Tuinonderhoud op maat

Tuinonderhoud is verschillend voor iedere tuin. In sommige tuinen speelt het maaien van gras een grote rol, in andere tuinen is juist veel snoeiwerk of moet meer tijd besteed worden aan het verwijderen van onkruid. Wij maken altijd een plan op maat, zodat jouw tuin precies het onderhoud en de verzorging krijgt die het nodig heeft. 

 

Vrijblijvende offerte

Voordat we aan de slag gaan, maken we eerst een heldere offerte waarin de werkzaamheden duidelijk omschreven worden. In ons online offerteformulier kun je alvast globaal je wensen aangeven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Vul het offerteformulier in Offerteformulier

Bestrating

Hooijschuur Groen is een ervaren partij op het gebied van (sier)bestrating. Je bent bij ons bijvoorbeeld aan het juiste adres voor het bestraten van een oprit, tuin of terras. We hebben ervaring met diverse soorten bestrating en kunnen ook grotere oppervlakten voorzien.

Meer over bestrating Meer over bestrating

Timmerwerk

Naast groenvoorziening en bestrating verzorgen wij ook graag jouw timmerwerk. Je kunt ons inschakelen voor diverse soorten timmerwerkzaamheden. We leveren maatwerk en denken altijd mee om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?  

Meer over Timmerwerk Lees meer