Tuintimmerwerk Texel 

Wij verzorgen ook graag timmerwerk (gerelateerd aan de tuin) op Texel. Je kunt ons inschakelen voor diverse soorten timmerwerkzaamheden in de tuin. We leveren maatwerk en denken altijd mee om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. 

 

Timmerwerkzaamheden in de tuin

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in groenvoorziening en onderhoud, hebben we uiteraard ook veel ervaring met het maken en plaatsen van schuttingen, overkappingen, veranda's en tuinhuisjes. Voor timmerwerkzaamheden die gerelateerd zijn aan de tuin, ben je dus zeker aan het goede adres bij Hooijschuur Groen!

 

Vrijblijvende offerte

Voordat we aan de slag gaan, maken we eerst een heldere offerte waarin de werkzaamheden duidelijk omschreven worden. In ons online offerteformulier kun je alvast globaal je wensen aangeven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Vul het offerteformulier in Offerteformulier

Bestrating

Hooijschuur Groen is een ervaren partij op het gebied van (sier)bestrating. Je bent bij ons bijvoorbeeld aan het juiste adres voor het bestraten van een oprit, tuin of terras. We hebben ervaring met diverse soorten bestrating en kunnen ook grotere oppervlakten voorzien.

Meer over bestrating Meer over bestrating

Timmerwerk

Naast groenvoorziening en bestrating verzorgen wij ook graag jouw timmerwerk. Je kunt ons inschakelen voor diverse soorten timmerwerkzaamheden. We leveren maatwerk en denken altijd mee om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?  

Meer over Timmerwerk Lees meer